featured image

Alpro Cashew Original

Nieuw Alpro Cashew Original! Als je van de romige smaak van cashewnoten houdt, zul je vast smelten voor Alpro Cashew Original. Geniet zonder schuldgevoel van dit zachte, romige drankje, want het is laag in suikers- en laag in vet.

featured image

Bressot Smakelijk Eten! Kruiden

Nieuw Bressot Smakelijk Eten! Kruiden. Is een zuivelspecialiteit op basis van room, magere yoghurt en verse kaas. Het product heeft een frisse en zachte smaak met een romige textuur.

featured image

Alpro Kokosnoot Drink Choco

Nieuw Alpro Kokosnoot Drink Choco! Tropische kokosnoot gemengd met zachte, smeuïge chocolade: kan het nog verleidelijker? Alpro Kokosnoot Drink Choco heeft een laag vetgehalte en is heerlijk fris of gezellig warm.

featured image

Philadelphia Lactosevrij

Nieuw Philadelphia Lactosevrij! Het is gemaakt van koemelk. Tijdens het productieproces van de roomkaas wordt het enzym lactase toegevoegd. Dit enzym breekt de lactose uit de melk af tot gemakkelijk verteerbare suikers.

featured image

Danio kwark kokos limoen

Kijk! Danio zit in een nieuwe pot. Maar de inhoud? Niets aan veranderd. Gewoon nog net zo lekker. Bomvol smaak. Lekker Romig. In al je favoriete varianten!

featured image

Alpro Mild&creamy naturel met kokosnoot

Lekker exotisch wakker worden, dat doe je met onze zijdezachte, plantaardige variatie op yoghurt. De verfrissende smaak van kokosnoot geeft een tropisch tintje aan een goed begin van je dag.

featured image

Campina magere milde kwark kokos

Deze nieuwe Campina kwark naturel met ’n vleugje kokos is een heerlijk milde kwark die jou helpt je krachtig en fit te voelen.

Lekker voor elk moment van de dag!

Pagina 1 van 11|<1234567>|