featured image

Lassie Builtjes Quinoa

Nieuw Lassie Builtjes Quinoa! Neem Lassie Builtjes: de vertrouwde Lassie rijst, maar dan verpakt in een handig kookbuiltje. 1 Builtje is genoeg voor 1 persoon. Ook verkrijgbaar in de varianten Basmatirijst en Pandan rijst.

featured image

AH Indonesische kip saté- saus

Zo makkelijk kan lekker eten zijn. Even opwarmen en deze maaltijd met Indonesische kip met satésaus, seroendeng en nasi kan op de eettafel.

featured image

Fair Trade Original Thaise Rijstnoedels

Proef onze heerlijke nieuwe Fair Trade Original Thaise Rijstnoedels van Zilvervliesrijst! Een primeur in de Nederlandse supermarkt! Met meer vezels en een iets steviger bite. Een ideale basis voor Oosterse curries bijv.

featured image

Honig Tagliatelle sticks

Nieuw Honig Tagliatelle sticks! Is een lekkere pasta die goed mengt met de saus. Deze pasta heeft een speciale, ruwe structuur die de saus perfect opneemt. Het handige kleine doosje kun je gemakkelijk opbergen.

featured image

Lassie Zilvervliesrijst + Linzen én wortel

Nieuw van Lassie: Zilvervliesrijst + Linzen én wortel. Linzen en zilvervliesrijst zitten nu voor het eerst samen in een pak. De linzen en de rijst vormen de perfecte combinatie voor een gezonde maaltijd. Ook in een variant met rode biet.

featured image

Bertolli Farfalle

Nieuw van Bertolli: Farfalle! Deegwaar uit harde tarwegies. Kooktijd 13-15 minuten. Ook te verkrijgen in de varianten Fusilli en Fusilli Tricolore.

featured image

Bertolli Lasagne

Bertolli introduceert Lasagne! Deegwaar uit harde tarwegies. Bereidingstijd: 30 minuten in de oven, afhankelijk van soort lasagneschotel en oventemperatuur.

Pagina 1 van 5|<12345>|