featured image

Iglo Roerbak Sensatie Marokaanse Couscous

Nieuw Iglo Roerbak Sensatie Marokaanse Couscous met kipfilet! Een smaakvolle combinatie van couscous, rode paprika, kikkererwten, peultjes en malse kipfilet, gekruid met Tajine specerijen, gebaseerd op een Marokaans recept.

featured image

Maggi Wraps met een twist

Nieuw Maggi Wraps met een twist! Verkrijgbaar in de 3 verrassende smaken: Amerikaanse BBQ, Kruidige Tandoori en Frisse Peper. Dat is weer eens iets anders! Deze heerlijke wrap gerechten zet je binnen 20 min op tafel.

featured image

Aldi Bami

Nieuw Aldi Bami! Rijk gevuld met prei, ei en ham. Ook verkrijgbaar in de variant Nasi.

featured image

Aldi Broodje bapao

Nieuw Aldi Broodje bapao! Gevuld met kip of rundvlees.

featured image

Dr. Oetker Pizzaburger Hot Dog

Nieuw Dr. Oetker Pizzaburger Hot Dog! Heerlijke stukjes hot dog met een mosterdsaus en lekker veel kaas! Van binnen smeuig als een pizza, van buiten krokant als een burger. In een pak vind je 2 pizzaburgers, apart van elkaar verpakt.

featured image

Dr. Oetker Mug Cake Salted Caramel

Nieuw Dr. Oetker Mug Cake Salted Caramel! Is een heerlijke cake met gezouten karamelsmaak. Een lekkere verwennerij waar je warm van wordt! Je maakt de Mug Cake Salted Caramel in de magnetron.

featured image

Friesche Vlag Cappuccino Schuim

Nieuw Friesche Vlag Cappuccino Schuim! Je kunt in een handomdraai een heerlijke Cappuccino maken. Het geeft je koffie die lekkere schuimlaag en een zachte melksmaak.

Pagina 1 van 11|<1234567>|