featured image

Heineken 0.0

Nieuw Heineken 0.0! Geniet vanaf nu van een alcoholvrij bier met een verfrissend en fruitige smaak dankzij Heineken’s unieke A-gist, gecombineerd met een zacht moutige body.

featured image

Amstel Ongefilterd

Nieuw Amstel Ongefilterd! Amstel Dit natuurtroebel bier komt recht uit de lagertank en heeft een volle, zachte smaak en 5,2% alcohol.

featured image

Heineken H41

Nieuw Heineken H41 is een ‘lager’ met een volle smaak, kruidige componenten en frisse, fruitige ondertoon. H41 is een goed gekleurd bier met een stevige schuimlaag. Ontdek met H41 nieuwe smaken in de wereld van lager.

featured image

Brand Ongefilterd Pilsener

Nieuw Brand Ongefilterd Pilsener! Is bijzonder mild, met een licht frisse afdronk. De achtergebleven gist maakt dit pils van nature troebel. Proef de milde Brand ook eens naast de hoppige oersmaak Brand Up en het krachtige Brand.

featured image

Amstel Radler Dubbel Citrus

Nieuw Amstel Radler Dubbel Citrus! Is Dubbel zo verfrissend door de toevoeging van limoen. Dit zorgt voor een minder zoete smaak zodat je kunt genieten van ultieme verfrissing. Ook verkrijgbaar in de variant Dubbel Citrus 0.0%.

featured image

Rosemount estate sauvignon blanc

Dit drinkt makkelijk weg. Fris, licht, fruitig en heel erg lekker. Zomerse wijn om mee te borrelen. Probeer ‘m ook eens bij garnalen of zachte geitenkaas.

featured image

Rosemount estate chardonnay

Zachte, romige Chardonnay met veel fris fruit in de smaak. Die doet het goed bij kip, zalm of pasta met kaassaus. Ook lekker zonder iets erbij, als avondwijn.

Pagina 1 van 9|<1234567>|